Vilda nätter heta dagar

Roman

Denna roman utspelar sig på Cypern. De två före detta bästa väninnorna Alexandra och Anne träffas åter på Cypern efter 25 år. Anne har inte velat ha kontakt med Alexandra sedan dess. Under resans gång kommer en förfärlig händelse fram som hände 25 år tidigare. Nya händelser utspelar sig under resan, som får ödesdigra konsekvenser både för Anne och Alexandra.

Finns även på Adlibris, Bokus, Nextory, Bookbeat m fl

Pris: 150 kr

                                                                                Pocket     Antal sidor: 190

Förlorad vid Medelhavet

Roman

Under en veckolång kryssning i Medelhavet möts ett antal personer på ett kryssningsfartyg, vissa av en slump och vissa planerat. Det sker många möten under resans gång och många händelser utspelar sig. Den röda tråden genom berättelsen är ordet ”förlorad”, där många av resenärerna förlorar ”saker” under resans gång. Boken avslutas med flera traumatiska och oanade händelser.

Den här romanen har jag skrivit under pseudonymet Zeanna Augner

Pris: 150 kr

                                                                                Pocket     Antal sidor: 329

Här citeras första sidan av första kapitlet ur boken:

"Danielle stod på däck elva och beundrade den vackra vyn, där stadens silhuett längs kusten sakta avlägsnade sig. De vita och ljusmålade husen blev allt mindre medan fartyget långsamt gled bort från hamnen, som en stor flytande ö på det blanka, dovblåa vattnet. Många människor stod bredvid henne vid räcket på båda sidorna och tog foton. Danielle letade också fram sin kamera i handväskan och tog några bilder. Genua var vackert så här i eftermiddagssolen då husfasaderna belystes lite från sidan. Och i bakgrunden syntes de mörkgröna skogsbeklädda kullarna och bergen. De hade farit genom åtskilliga korta tunnlar genom dessa berg när de kom med bussen från flygplatsen i Milano. Men hann knappt beundra den vackra vyn genom bussfönstret förrän utsikten försvann i nästa viadukt och bara grått mörker upplyst av neonlampors oranga sken syntes. Men en gång hade hon skymtat havets silverblå solbelysta yta långt nere mellan två trädbeklädda berg och det var en vidunderligt vacker syn.

Äntligen var hon här. Hon hade längtat så länge, till och med räknat dagarna, som barn gör. Det kändes som om en evighet var kvar, när hon bokade kryssningen tidigt på våren. Det var den här längtan som höll livet i henne, kände hon, det var det som fick henne att vilja gå vidare. Hon hade saknat honom oerhört mycket och försökte övervinna sin saknad genom längtan. Hon såg honom framför sig nu, lång, bredaxlad, med sitt mörka bakåtkammade hår och de smala mörka ögonen, som alltid var livfulla, nyfikna och uppmärksamma."

Moln av drömmar

Diktsamling

I denna diktsamling har författaren samlat dikter skrivna mellan åren 1995 och 2018. Många av dikterna handlar om kärlek, längtan, saknad och sorg. Här finns även dikter om funderingar kring livet. Diktsamlingen avslutas med en saga i versform.

Under tryckning, leveransklar ca 2019-03-20

Pris: 130 kr

                                                                   

Hård pärm    Antal sidor: 76

Här citeras två dikter ur diktsamlingen:

Den sommaren

Spänningsroman

Romanens huvudperson Christina lär känna Magnus och blir mer och mer förälskad i honom. Men efter en tid börjar hon märka att Magnus drar sig ifrån henne. Christina bryts mer och mer ner på grund av sin desperata kärlek till honom och dras in i det tragiska händelseförloppet.

Pris: 120 kr

                                                                                Pocket     Antal sidor:  211                                                                                    

Här citeras det första kapitlet ur boken:

"Den sommaren... Den sommaren då lyckan kom till mig. Då himlen blev min. Himlen, som jag inte hade sett på så väldigt länge på grund av alla gråa moln som hade täckt den för mig. Men den sommaren var himlen alltid blå. Blå som mina ögon, blå som havets yta och blå som min längtan...

Jag visste inte då vad det var som väntade mig. Att du i mitt liv skulle införa det mörkaste mörka jag någonsin upplevt.

Jag ser dig igen framför mig. Ditt mörka hår rufsas av vinden medan du leende tittar på mig. Jag kramar om dig och känner din doft. Doften av dig som jag älskar, för att det är du."